Close

‘De weg naar succes ligt in het verdubbelen van je fouten’

Aankomende Masterclass (58e): 

‘De weg naar succes ligt in het verdubbelen van je fouten’ door Frank Deuring (ex stand-upcomedian, oprichter van de FoutenFabriek, spreker en auteur) 

Datum:            23 januari 2023
Tijd:                  van 17.00 tot 21.00 uur
Locatie:           Mind&Health, IJsselmeerweg 100D, Naarden

Fouten maken, falen en je daardoor (even) niet oké voelen, wie kent het niet? De een zeker sterker dan de ander, echter… wil degene die dit gevoel niet kent nu opstaan. Aan het begin van een nieuw jaar ervaren wij deze gevoelens mogelijk versterkt, door nieuwe voornemens die al in gruzelementen zijn gevallen vóór deze eerste maand van het jaar voorbij is.

Herken jij jezelf hierin? Of herken je het wellicht bij collega’s, teamleden, dierbare vrienden… Claim dan meteen een stoel, want er is goed en groot nieuws:op zelfs een luchtige manier deelt Frank hoe je optimaal van (je) fouten kunt leren. Nadat je dat eerst zelf hebt ontdekt, kun je jouw opgedane kennis vervolgens gaan delen met mensen in je directe omgeving. Dat maakt (samen)werken en (samen)leven per direct comfortabeler.

De beste theorieën worden gepresenteerd in een luchtig jasje van humor, dat kan niet anders bij Frank. We gaan leren op een leuke manier! Daarbij deelt Frank veel persoonlijke praktijkvoorbeelden. Serieus, echt veel voorbeelden.

Na de masterclass heb je een flinke shot inspiratie gekregen, heb je gelachen én heb je meerdere concrete technieken geleerd ‘hoe je juist positief naar fouten maken kunt kijken’.

Let op:

Onze masterclasses zijn tot onze vreugde steeds gewilder en daardoor vroegtijdig vol. Zorg dat je er tijdig bij bent.

 Praktisch

  • Wij ontvangen je graag tussen 16.45 en 17.00 uur bij Mind&Health in Naarden (omdat de meeste navigatiesystemen de IJsselmeerweg 100D te Naarden niet kennen, wijzen wij graag op onze routebeschrijving). Rond 18.45 uur wordt er een smakelijke, gezonde maaltijd aangeboden. Het officiële gedeelte is rond 21.00 uur afgelopen.
  • De prijs voor deze masterclass is per deelnemer wederom € 87,50 (excl. btw).
Frank Deuring

Frank Deuring (1985) Na zeven jaar met driehonderd optredens incl. een theatertour is Frank in 2013 gepensioneerd als stand-upcomedian. De rek was eruit en het plezier weg. Frank was toe aan iets nieuws en dat is ‘De FoutenFabriek’ geworden. Hij dompelde zich maniakaal onder in het leren van fouten en heeft inmiddels al duizenden mensen geïnspireerd met zijn lezingen bij gemeentes, ministeries, banken, ziekenhuizen en in het MKB. Op 1 juni 2022 kwam zijn boek SuperFalen uit via Boom uitgevers.

Dit boek stond 14 dagen op #1 in de Managementboek Top 100.