Close

‘Amplitie, wat is dit nu exact én hoe richt je het in?’

Aankomende Masterclass (63e): 

“Amplitie, wat is dit nu exact én hoe richt je het in?” door Jan-Thijs van Dalen (ondernemer, keynote speaker en organisatiepsycholoog/adviseur) en Fleur van Kooten (organisatiepsycholoog)

Datum:            13 november 2023
Tijd:                  van 17.00 tot 21.00 uur
Locatie:           Mind&Health, IJsselmeerweg 100D, Naarden

Amplitie, wat is het precies en hoe richt je het in?

Steeds meer organisaties voelen de noodzaak om in te zetten op amplitie, het principe dat door Wilmar Schaufeli (bekend van zijn werk over burn-out en bevlogenheid) en collega’s is geïntroduceerd. Amplitie staat voor ‘de versterking van medewerkers, als optimale vorm van preventie’. Rendement gegarandeerd! Dat maakt dat dit gedachtegoed een grote vlucht neemt in het HR-beleid en leiderschap binnen organisaties in Nederland.

Zo groot als het nut, rendement en de noodzaak van amplitie wordt gezien, zo zoekend zijn veel organisaties tegelijkertijd naar hoe het toegepast en geïmplementeerd kan worden. In deze masterclass nemen Jan-Thijs van Dalen en Fleur van Kooten, beiden organisatiepsycholoog (en nauw verbonden aan de Universiteit Utrecht) je mee in wat amplitie inhoudt en hoe je het praktisch kunt toepassen. Dit op basis van de wetenschap en de rijke praktijkervaring en implementatie rondom dit onderwerp.

Ben je benieuwd naar hoe jij een krachtige impuls kunt geven aan het welbevinden van je medewerkers (incl. jezelf) en daarmee het maken van een duurzame professionaliseringsslag van je organisatie? Zet je kennis hierover deze avond op scherp en ga na deze masterclass met concrete handvatten naar huis. We kijken uit naar je komst!

Let op:

Onze masterclasses zijn tot onze vreugde steeds gewilder en daardoor vroegtijdig vol. Zorg dat je er tijdig bij bent.

 Praktisch

  • Wij ontvangen je graag tussen 16.45 en 17.00 uur bij Mind&Health in Naarden (omdat de meeste navigatiesystemen de IJsselmeerweg 100D te Naarden niet kennen, wijzen wij graag op onze routebeschrijving). Rond 18.45 uur wordt er een smakelijke, gezonde maaltijd aangeboden. Het officiële gedeelte is om 21.00 uur afgelopen.
  • De prijs voor deze masterclass is per deelnemer € 97,50 (excl. btw).

Jan-Thijs van Dalen (directeur) en Fleur van Kooten zijn organisatieadviseur en -psycholoog van Het Betere Werken. Een bedrijf met als credo: Van functioneren naar flóreren. Werkend vanuit de positieve psychologie, begeleiden zij uiteenlopende organisaties in zowel het maatschappelijke als zakelijke domein.

Wij van Mind&Health hebben Jan-Thijs en Fleur voor deze masterclass gevraagd, vanwege hun energieke en tegelijkertijd nuchtere stijl. Gespecialiseerd in het thema amplitie, weten ze dit helder en aansprekend te vertalen naar de alledaagse praktijk. Zowel op executive niveau, als voor leidinggevenden en professionals zelf.

   

Wat onze klanten zeggen over onze masterclasses:

“De lat ligt hoog op jullie masterclassavonden! Ik ben steeds weer onder de indruk.”Tom

 Deze avonden zijn erg leerzaam en de kennis wordt op een leuke, luchtige manier gebracht.”Robbert

“Het zijn prachtavonden, mooie sprekers met heldere boodschappen, open warme ruimte met adembenemend uitzicht, heerlijk en gezond eten met heel fijn gezelschap!” Charlotte