Close

Loes van Beest, life- en vitaliteitscoach

Omdat ik een voorstander ben van een integrale aanpak ben ik als coach al lang betrokken bij Mind&Health.

Welke vragen houden JOU op dit moment bezig?

  • Werk je door de crisis thuis en is het zoeken hoe je werk en privé gescheiden kunt houden? 
  • Heb je een gezin en is het wellicht een uitdaging dat je partner en kinderen ook thuis zijn en werken?
  • Heb je stress, ben je bezorgd en loopt je hoofd wellicht over? 
  • Heb je moeite om focus te houden? 

Wat mag je van mij verwachten in contact met jou?

Ik ben life- en vitaliteitscoach. Daarnaast trainer in Tao yoga, meditatie en mindfulness. Dat zie je terug in mijn stijl van coachen. Ik ben pragmatisch, nuchter én spiritueel, maar niet zweverig: ik durf je te confronteren als dat nodig is. Zo geef ik je dat steuntje in je rug om te bereiken wat jouw wens is. Ik begeleid je met empathie, duidelijk en stap voor stap, zodat je het antwoord helder krijgt waar je op zoek naar bent.

Heb je een vraag aan mij, of wil je een afspraak maken?

We gebruiken je gegevens enkel en alleen om contact met je op te nemen omtrent je vraag.

Wie ben ik? Loes van Beest, life- en vitaliteitscoach

Graag stel ik me aan je voor. Mijn naam is Loes van Beest, na een burn out en een heftige ziekte in Thailand ten gevolge van een virusinfectie (!) 20 jaar geleden besloot ik dat het roer om moest. Ik veranderde mijn levenswijze drastisch en (her)vond mijzelf. Zo ontstond langzaam mijn missie: ik coach jou naar een gezond en vervullend (werk)leven vol balans en energie. Ik weet uit eigen ervaring dat het kan en kijk er naar uit met jou te delen wat ik allemaal op mijn zoektocht heb ontdekt

Ik ben life- en vitaliteitscoach. Daarnaast trainer in Tao yoga, meditatie en mindfulness. Dat zie je terug in mijn stijl van coachen. Ik ben pragmatisch, nuchter én spiritueel, maar niet zweverig: ik durf je te confronteren als dat nodig is. Zo geef ik je dat steuntje in je rug om te bereiken wat jouw wens is. Ik begeleid je met empathie, duidelijk en stap voor stap, zodat je het antwoord helder krijgt waar je op zoek naar bent.

Waarover kunnen we met elkaar in gesprek gaan

  • Ben je (te) betrokken en heb je wellicht zorgen en stress?
  • Hoe is je (thuis)werkplek en de relatie met je gezin?
  • Of ben je alleen, en mis je je team en hoe ga je daar dan mee om?
  • Wat zegt je lichaam? Luister je naar de signalen of wil je ze graag leren kennen?
  • Je hardwerkende hoofd (nog) meer met je hart verbinden?

Eerder werkte ik in opdracht van Mind&Health al voor:

Grada / 2019
HR-manager

“Hele fijne begeleiding van Loes, heb er veel aan gehad en zet het ook nog door.”

Urs / 2020
Lead Software Engineer

“Gewoon top, hartelijk bedankt Loes. De coaching was zeer goed”