Close

Saskia Ploeg – leefstijl- en vitaliteitscoach

Saskia Ploeg

Als leefstijl- en vitaliteitscoach ben ik vanaf het 1e uur betrokken bij Mind&Health omdat ik overtuigd ben van de integrale aanpak om gezondheid en vitaliteit te bevorderen.

Welke eerste stap zet jij?

Vitaliteit, gezondheid, energie, veerkracht en balans zijn woorden waar je vaak pas bij stilstaat als je een tekort ervaart. Wat is nu precies van invloed hierop en hoe hangt dit met elkaar samen? Welk effect heeft voeding hierin? Hoe bepaal je in deze wereld van overvloed jouw vitale koers?

Wat kan je van mij verwachten in contact met jou?

Samen werken aan jouw leefkracht is mijn passie als coach voor vitaliteit, voeding & leefstijl. Samen ontdekken we waar jouw winst ligt en welke 1e stap je hierin kunt gaan zetten. Hoe kleiner hoe beter omdat ik geloof dat je in de drukte en waan van de dag het jezelf niet onnodig lastig dient te maken. Juist een eenvoudige aanpassing binnen je comfortzone leidt tot een duurzame gedragsverandering. Het bewust ervaren van gezonde leefstijl op maat zet jou achter het stuur en versnelt je vitale koers.

Wie ben ik? Saskia Ploeg, leefstijl- en vitaliteitscoach

Na jaren als Facilitair Manager alles om de mensen heen te hebben georganiseerd kwam ik tot de conclusie dat je er nog lang niet bent met een prettig woon-, werk- en leefmilieu. Energiek leven, lekker functioneren en presteren wordt bepaald door je mentale en fysieke fitheid. Welke rol spelen voeding, beweging, ontspanning, persoonlijke ontwikkeling en leefomgeving hierbij? Hoe creëer jij een gezonde basis binnen jouw mogelijkheden en situatie om in vorm te blijven en de dingen te kunnen doen die voor jou belangrijk zijn? Wat versta jij onder levenskwaliteit? In mijn eigen leven heb ik intensief ondervonden hoe waardevol het is om de verschillende factoren die hierop van invloed zijn te (her)kennen. Nieuwe dagelijkse routines creëren en openstaan voor continue verbetering resulteren in persoonlijke groei en laten de energie weer stromen. Graag deel ik dit met jou. Met enthousiasme, een warm hart en een positieve aanpak, zonder de realiteit uit het oog te verliezen, gaan we op zoek naar jouw groeipotentieel voor een hoger niveau van welzijn. Voel je gesteund en kies voor actie.

Tijd voor vitaliteit, leuk je te ontmoeten!

Heb je een vraag aan mij, of wil je een afspraak maken?

Waarover kunnen we in gesprek

  • Ben je (te) betrokken en heb je wellicht zorgen en stress?
  • Hoe is je (thuis)werkplek en de relatie met je gezin?
  • Of ben je alleen, en mis je je team en hoe ga je daar dan mee om?
  • Wat zegt je lichaam? Luister je naar de signalen of wil je ze graag leren kennen?
  • Wil je beter slapen en uitgerust wakker worden?
  • Je hardwerkende hoofd (nog) meer met je hart verbinden?

Dit gaven klanten terug over Saskia:

Marije / 2020
HR-manager

“Door de prettige begeleiding kan ik nu betere keuzes maken”

Roan / 2020
Senior Consultant

“Bewustwording is het toverwoord”

Ruud / 2019
Uitvoerder

“Je enthousiasme inspireert en werkt aanstekelijk”