Close

‘Je lijf als perfecte thermometer’ door Juriaan Galavazi

Onze 35e masterclass ‘Je lijf als perfecte thermometer’ door Juriaan Galavazi (huisarts, specialisatie coaching en integrale geneeskunde) vindt plaats op maandag 9 april 2018.

Locatie:                           Mind&Health, IJsselmeerweg 100D te Naarden

Datum en tijd:               9 april 2018 van 17:00 – 21:00 uur

Je lijf als perfecte thermometer. Je klacht als kans. Je lijf is slimmer dan je hoofd. De richtingaanwijzer die jou precies vertelt, welke kant je op kunt en wellicht aansluitend ook wilt. Ervaar en leer tijdens deze masterclass over de rol van jouw gedachten en gevoelens bij het ontstaan van fysieke klachten. Het samenspel tussen wat zich in je hoofd afspeelt en wat zich uit via je lichaam wordt haarfijn uit de doeken gedaan.

In en na deze masterclass kan je dan ook direct met de concrete informatie aan de slag en hierdoor een positieve verandering in je leven bewerkstelligen. Praktischer kunnen wij het niet maken 😊.

 

Juriaan Galavazi is arts en coach. Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. In zijn werk helpt hij mensen om zich op beide vlakken weer echt fit te voelen door coachingsprogramma’s waarin hij mensen laat ervaren dat ze zelf een enorme invloed op hun welbevinden hebben. Als huisarts, en als ervaringsdeskundige, weet hij veel over depressie en burn-out. In zijn rol als praktijkhouder stuurt hij teams aan (van 3 artsen, 2 praktijkondersteuners, 5 assistentes en 13 zorgverleners vanuit de complementaire sector).

Let op

Onze masterclasses zijn tot onze vreugde steeds gewilder en daardoor vroegtijdig uitverkocht. Ook nu kunnen zich maximaal 40 deelnemers inschrijven. Zorg dat je er tijdig bij bent.

Praktisch

  • Wij ontvangen je graag tussen 16.45 en 17.00 uur bij Mind&Health in Naarden (omdat de meeste navigatiesystemen de IJsselmeerweg 100D te Naarden niet kennen, wijzen wij graag op onze routebeschrijving. Rond 18.45 uur wordt er een smakelijke, gezonde maaltijd aangeboden. Het officiële gedeelte is rond 21.00 uur afgelopen.
  • De prijs voor deze masterclass is per deelnemer € 87,50 (excl. btw).
  • Je bent van harte welkom en neem gerust iemand mee! Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar office@mindandhealth.nl, onder vermelding van ‘Het nieuwe belonen en gezondheid’, je naam en de gewenste tenaamstelling (inclusief adresgegevens) van de factuur.