Close

Intakegesprek

Energizers 2021

Bij de start van al onze trajecten analyseren we eerst jouw energieniveau. Dit doen we aan de hand van onze energielevel-check waarbij we kijken hoe je scoort op onze 10 energizers en in hoeverre deze in jouw leven in balans zijn. Het invullen van deze vragenlijst kost ongeveer 5-6 minuten en je krijgt van ons jouw Persoonlijk Energiedashboard (PED).

(De 10 energizers zijn: slapen, voeding, bewegen, humor, passie, ontspanning, sociale contacten, thuis, werkleven en zingeving.)

Al kom je hier met een concrete vraag binnen, iedereen vult eerst de energielevel-check in. Wij geloven namelijk in een integrale aanpak en zoomen zodoende graag eerst samen met jou uit. In het opvolgende gesprek zoomen we vervolgens in. Inzicht in je vitaliteit, zowel fysiek als mentaal, is voor ons namelijk een belangrijke voorwaarde om duurzaam aan de slag te kunnen. Zo leren wij je alvast beter en breder kennen en dat maakt dat onze bijdrage, onze advisering ook effectiever en van meer waarde zal zijn. Onze bewezen aanpak is daarmee generiek en de inhoud onverminderd specifiek. Maatwerk, voor jou!

Tijdens een live analysegesprek (de intake) van 90 minuten bij ons in Naarden kunnen wij samen met jou de diepte in. Dit leidt tot jouw persoonlijk plan van aanpak aan de hand van ons intakeverslag incl. vervolgstappen (als dat de bedoeling is). We bespreken de vraag die jou op dit moment het meest bezighoudt en je krijgt van ons concrete handvatten om direct mee aan de slag te gaan.

De investering voor de energielevel-check (met als uitslag de PED) is € 55,-. Voor het 90 minuten analysegesprek is dat € 295,- (€ 350,- incl. PED).

Zie hier een anonieme versie van een persoonlijk energiedashboard

persoonlijk energiedashboard

Interesse? Meld je hier aan!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Ook na 2 jaar voel ik mij nog steeds veel fitter

Robert Guijt – Ondernemer

Robert Guijt

Veel meer balans in werk en privé

Linda Hoek – HR-manager

Linda Hoek Voorbij

Ik gebruik het bij al mijn gesprekken

Bas Rapati – Managing Director

Bas-Rapati

Zij gingen je voor: