Close

Gezondheid & koude workshop

Wat brengt deze training jou?

Tijdens de workshop nemen we je mee in de wereld van de koude, ademhaling, mindset, loslaten én voedingsrust. Noem het een ‘Adem en koude plus event’.

Je gaat ervaren welke positieve effecten dit heeft op jouw gezondheid, je werk, sporten en het dagelijkse leven!

Dat wil jij toch ook?

Datum: nog te bepalen
Tijd: van 9.30 tot 12.30 uur
Locatie: IJsselmeerweg 100D in Naarden
Investering: €150,- ex. btw

Een aantal reacties:

“De workshop geeft mij zowel fysiek als mentaal (veer-)kracht, hetgeen ik in het dagelijkse leven kan toepassen op alle vlakken!”

“Ik heb de gezondheid & koude workshop gedaan bij Mind&Health. Wát een ervaring! Een om nooit meer te vergeten én voor herhaling vatbaar! Top organisatie, top begeleiding, top groep!”

Zeer fijne workshop. Bart was een uitstekende leraar en motivator. Goede ademhalingsoefeningen die je naar een hoger bewustzijnsniveau brengen. De duik in het ijsbad was verfrissend en voelde goed, zelfs na een paar uur.

Meer informatie?

Gaaf dat je wellicht mee gaat doen aan de gezondheid & koude workshop.

Weet jij, dat ijsbaden een oeroude techniek is? De Griekse medicus Hippocrates (400 v. Chr.) sprak al over de helende kracht van kou en koud water. In Rusland, Scandinavië, Oekraïne, Siberië en China dompelen mensen zich al eeuwenlang regelmatig in ijsbaden. Nederland voegt zich heel gestaag toe aan deze lijst, niet in de laatste plaats versterkt door Wim Hof. Wie kent hem niet 😉.

Tijdens de workshop neemt Bart Eigenhuis, adem en koude trainer (Wim Hof Methode/Breatheology/Oxygen Advantage instructeur/Buyteko therapeut), ultratrail-runner, motivator en ondernemer je mee in de wereld van de koude, ademhaling, mindset, loslaten én voedingsrust.

Je gaat ervaren welke positieve effecten dit heeft op jouw gezondheid, je werk, sporten en het dagelijkse leven! Uiteraard gaan wij die ochtend toewerken naar een ijsbad-ervaring en zal je zien dat je meer kunt dan dat je denkt! Dat werkt transformerend, want buiten je comfortzone ligt ook jouw groei, op mentaal en fysiek vlak.

De workshop begint om 9.30 uur bij Mind&Health, IJsselmeerweg 100D in Naarden en eindigt rond de klok van 12.30 uur. Voor de workshop is het fijn om twee zwembroeken en twee handdoeken en slippers mee te nemen. Het is handig om lekker zittende kleding aan te doen, zoals bijvoorbeeld een joggingbroek.

Mocht je nog niet koud douchen of koud afdouchen dan is het handig om dat de komende periode alvast te gaan toepassen. Je kunt met 15 seconden van lauw naar koud afdouchen beginnen en dat iedere dag iets kouder en langer maken tot 1 minuut. Gezien de actuele energieprijzen niet alleen goed voor jou én je voorbereiding 😊.