Close

‘Het nieuwe belonen en gezondheid’ door Kilian Wawoe

Onze 34e masterclass ‘Het nieuwe belonen en gezondheid’ door Kilian Wawoe vindt plaats op maandag 5 maart 2018.

Locatie:                           Mind&Health, IJsselmeerweg 100D te Naarden

Datum en tijd:               5 maart 2018 van 17:00 – 21:00 uur

Hebben het beoordelen en belonen van medewerkers en gezondheid iets met elkaar te maken? Dit was een van de vragen die Kilian Wawoe zich stelde. Zeven jaar deed hij onderzoek naar alle aspecten van het beoordelen en belonen van medewerkers en ontdekte dat geldgebrek ziek maakt, dat beoordelingsgesprekken ziek kunnen maken en dat met de juiste coaching en beloning mensen, medewerkers gelukkiger worden. Hoe? Dat word je duidelijk tijdens deze masterclass.

In deze Materclass gaat Kilian in op zijn nieuwe boek het nieuwe belonen en zal vertellen hoe werkgevers de gezondheid van hun medewerkers kunnen verhogen door op de juiste manieren te evalueren en te belonen.

Dr. Kilian W. Wawoe (1972) studeerde af in de Human Resources management aan de vakgroep organisatiepsychologie van de universiteit Utrecht. Vervolgens werkte hij 11 jaar voor ABN-AMRO in verschillende functies binnen Human Resources over de hele wereld. Thans is hij in deeltijd verbonden  als parttime docent Human Resources Management aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Daarnaast heeft hij zijn eigen bedrijf dat prestaties van medewerkers verbetert zonder ze meer te betalen.

Let op

Onze masterclasses zijn tot onze vreugde steeds gewilder en daardoor vroegtijdig uitverkocht. Ook nu kunnen zich maximaal 40 deelnemers inschrijven. Zorg dat je er tijdig bij bent.

Praktisch

  • Wij ontvangen je graag tussen 16.45 en 17.00 uur bij Mind&Health in Naarden (omdat de meeste navigatiesystemen de IJsselmeerweg 100D te Naarden niet kennen, wijzen wij graag op de link mindandhealth.nl/routebeschrijving). Rond 18.45 uur wordt er een smakelijke, gezonde maaltijd aangeboden. Het officiële gedeelte is rond 21.00 uur afgelopen.
  • De prijs voor deze masterclass is per deelnemer € 87,50 (excl. btw).
  • Je bent van harte welkom en neem gerust iemand mee! Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar office@mindandhealth.nl, onder vermelding van ‘Het nieuwe belonen en gezondheid’, je naam en de gewenste tenaamstelling (inclusief adresgegevens) van de factuur.