Close

‘Happyholics; via happy mensen naar succesvolle organisaties’ door Itamar Sharon

Aankomende Masterclass (47e): 

Happyholics; via happy mensen naar succesvolle organisaties’ door Itamar Sharon auteur van het boek Happyholics en tevens mede-oprichter van het gelijknamige bedrijf

Datum:            27 januari 2020
Tijd:                  van 17.00 tot 21.00 uur
Locatie:           Mind&Health, IJsselmeerweg 100D, Naarden

Het is acht uur ’s avonds en ik zit in de trein, op weg terug van mijn werk. In mijn hand heb ik een smartphone, gekregen van mijn werkgever, zodat ik overal en altijd bereikbaar ben. Ook die avond ben ik dus nog bereikbaar en ik zit daarom e-mails te beantwoorden van mijn senior manager. Terwijl ik met een licht schuldgevoel besluit dat het mooi is geweest, de telefoon uitdoe en hem in mijn broekzak stop, staar ik naar buiten in de hoop afleiding te vinden in het voorbijrazende landschap. Helaas zie ik alleen mezelf, althans, een reflectie van mezelf. Het is donker buiten en ik realiseer me dat het al vijf maanden lang elke avond donker is als ik van mijn werk naar huis reis. Ook ‘s ochtends is het donker als ik naar mijn werk toe ga. En dan constateer ik dat ik het overgrote deel van mijn actieve leven besteed op mijn werk.

Nu is dat voor veel mensen niet meer dan logisch: iets wat ze al jaren als vanzelfsprekend accepteren. Maar gek genoeg schrik ik van de gedachte en ik begin me af te vragen waarom…

Deze treinrit was het begin van Happyholics. In deze workshop neemt Itamar je mee in hoe hij kijkt naar werk, hoe verschillende generaties dit ervaren, waarom Millennials hier bijna eisend in zijn, en aan welke kenmerken een Happyholic-proof organisatie voldoet.

Hoe Happyholic-proof ben jij eigenlijk?

Let op:

Onze masterclasses zijn tot onze vreugde steeds gewilder en daardoor vroegtijdig vol. Ook nu kunnen zich maximaal 40 deelnemers inschrijven. Zorg dat je er tijdig bij bent.

 Praktisch

  • Wij ontvangen je graag tussen 16.45 en 17.00 uur bij Mind&Health in Naarden (omdat de meeste navigatiesystemen de IJsselmeerweg 100D te Naarden niet kennen, wijzen wij graag op onze routebeschrijving). Rond 18.45 uur wordt er een smakelijke, gezonde maaltijd aangeboden. Het officiële gedeelte is rond 21.00 uur afgelopen.
  • De prijs voor deze masterclass is per deelnemer wederom € 87,50 (excl. btw).
  • Aanmelden kan via ons Masterclassaanmeldformulier.

Itamar Sharon is een strategische organisatie adviseur, trainer en coach, met een scherpe blik op hoe jij kunt ontwikkelen om jouw persoonlijke impact te vergroten. Vanuit oprecht contact, prikkelt hij en daagt hij je uit, waarmee hij jou steunt en faciliteert in maximale groei. Als individu, als team of in jouw rol als leidinggevende. Een positieve rebel, die met humor jou weet te triggeren en te raken.

Itamar is van oorsprong Technisch Bestuurskundige, maar heeft na het schrijven van het boek ‘Happyholics | Leidinggeven aan mensen die het niet doen voor de poen’ zich doorontwikkelt als trainer, coach en organisatieadviseur. Nu is hij mede-eigenaar van het trainers- en adviesbureau Happyholics waarmee hij organisaties, teams en leidinggevenden helpt Happyholics-proof te worden.

Wil je je voorbereiden op de masterclass, lees dan het boek van Itamar Sharon.

[bol_product_links block_id=”bol_5ddd46d0b52a5_selected-products” products=”9200000040807462″ name=”Happyholics” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”F6F6F5″ border_color=”F6F6F5″ width=”350″ cols=”1″ show_bol_logo=”0″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]