Close

Rafaela Colina

Rafaela-Colina

Omdat ik een voorstander ben van een integrale aanpak ben ik als coach al lang betrokken bij Mind&Health.

Welke vragen houden JOU op dit moment bezig?

  • Wat drijft jou? 
  • Wat is er in tijden van Corona voor jou veranderd?
  • Ga je vol voor werk, of ligt de nadruk op een ander levensgebied? 
  • Wat zijn jouw uitdagingen op dit moment? 

Wat mag je van mij verwachten in contact met jou?

Mijn werkwijze typeert zich door een nieuwsgierige basishouding. Bijzondere interesse en kwaliteiten liggen op het gebied balans (in) werk – privé, en eigenaarschap daarover. Mijn kracht ligt in het begeleiden van jou in dit bewustwordingsproces. Vanzelfsprekend raakt dit vitaliteit en hoe je kunt werken aan je eigen vitaliteit.

Ik vind het belangrijk dat de gecoachte verantwoordelijkheid neemt over zichzelf en de situatie waarin hij/zij terecht is gekomen. Hierbij bied ik inzicht gevende en praktische coaching. Ik werk niet met een vaste methode, dit laat ik steeds afhangen van de situatie, uiteraard in overleg met de gecoachte. We onderzoeken samen wat jij nodig hebt om de regie te nemen over hoe jij invulling wilt geven aan vitaliteit.

Heb je een vraag aan mij, of wil je een afspraak maken?

We gebruiken je gegevens enkel en alleen om contact met je op te nemen omtrent je vraag.

Wie ben ik? Rafaela Colina, life- en vitaliteitscoach

Mijn naam is Rafaela Colina en sinds 2006 ben ik geregistreerd Supervisor en coach. Na jaren gewerkt te hebben als manager binnen de gedwongen Jeugdzorg, GGZ en Laboratorium besloot ik om mijn passie te volgen mij volledig te focussen op begeleidingsvormen waar onder coaching en supervisie. Mijn werkwijze is persoonlijk en doelgericht met aandacht voor zelfcompassie van de gecoachte.

Waarover kunnen we met elkaar in gesprek gaan

  • Zou je een andere weg in willen slaan maar weet je niet waar of hoe te beginnen?
  • Loop je op je werk herhaaldelijk tegen dezelfde knelpunten aan en wil je dit aanpakken omdat je er last van hebt?
  • Moet je veel van jezelf en kun je het soms allemaal niet overzien?
  • Wil je zonder moeite je eigen grenzen bewaken?
  • Of wil je gewoon met je persoonlijke ontwikkeling aan de slag gaan?

Eerder werkte ik in opdracht van Mind&Health al voor:

Olette/ 2022
HR Officer

Ik wilde beter omgaan met thuiswerken ten tijde van corona. En daarnaast leren hoe om te gaan met isolatie en de werkdruk. Later hebben we het ook gehad over mijn grenzen stellen.

Ik heb echt iets gehad aan de tips (en nog steeds)! In ben echt heel blij met wat ik bereikt heb, met alle steun van jou! Jij bent echt een kundige coach.”

Jorien / 2021
Manager

“Dank voor het prettige gesprek Rafaela en de praktische handvatten die je me hebt gegeven. Ik kan hier echt wat mee.”

Jasmijn / 2019
Verpleegkundige

“Het was lang geleden dat ik mij door iemand gehoord gevoeld heb. Rafaela heeft naar mij geluisterd, ze heeft mij geconfronteerd en ik vond het doodeng. Maar ik heb mij gesteund gevoeld en heb de regie weer genomen over mezelf. Ik geef mijn grenzen aan, aan collega’s, mijn gezinsleden en zelfs op mijn sportclub. Maar vooral aan mij zelf. Ik kan haar iedereen aanbevelen.”

Martijn / 2020
CTO

“Door te bewegen gaan dingen om je heen ook bewegen. Samen met Rafaela is er weer zoveel op gang gekomen waar ik eerst helemaal vast zat. Veel meer dan mijn aanvankelijke hulpvraag was heeft alles weer een positieve wending gekregen. Doen!”

Roosje / 2020
Managing Director

“Je voelt aan alles dat Rafaela weet waar ze het over heeft. Veel  levenservaring, enorme mensenkennis en een aanstekelijk doorzettingsvermogen. Zij heeft me echt heel erg veel inzichten gegeven die zo praktisch zijn dat ik ze op een heel natuurlijke manier kan inzetten. Wat een opluchting.”