Close

Karen Frank

Ik geloof in een integrale aanpak voor meer vitaliteit en veerkracht. Een aanpak waarin fysiek, mentaal en emotioneel met elkaar verbonden zijn. Daarom ben ik betrokken bij Mind&Health.

Welke vragen houden JOU op dit moment bezig?

  • Hoe ervaar ik meer zingeving in mijn werk en in mijn leven?
  • Ik sta altijd ‘aan’ en zou meer ontspanning in mijn leven willen ervaren.
  • Ik weet wat mijn patronen zijn, maar het lukt me niet ze te doorbreken.
  • Er gebeurt zoveel. Hoe zorg ik voor meer balans en rust in mijn hoofd?
  • Ik ervaar frictie/ strijd in de relaties met mensen om mij heen. Hoe zorg ik voor meer verbinding?

Wat kan je van mij verwachten in contact met jou?

Wat je van mij mag verwachten is dat ik naast je sta en samen met jou onderzoek wat nodig is om datgene te bereiken waarvoor je in coaching komt. Ik vraag je om naar jezelf te kijken en open te staan. Ik los niets voor je op en ga je niet veranderen, dat kun je alleen zelf. Ik zal je wel uitdagen, spiegelen en confronteren als dat nodig is om stappen buiten je comfort zone te zetten.

Ik werk onder andere met de methoden: voice dialogue, ademwerk en transformationeel coachen. In de sessies richten we ons vooral op het ervaren, want in de ervaring zit “het weten” en ontstaat helderheid.

Heb je een vraag aan mij, of wil je een afspraak maken?

We gebruiken je gegevens enkel en alleen om contact met je op te nemen omtrent je vraag.

Wie ben ik? Karen Frank, facilitator en coach in veerkracht & vitaliteit

Ik heb jarenlang gewerkt in het bedrijfsleven. Na de komst van mijn kinderen worstelde ik met mijn werk-privé balans en het combineren van alle rollen in mijn leven. Mijn energie was ver te zoeken en voor mijn relatie was het ook niet bepaald goed. In die periode ben ik gestart met een opleiding tot integraal vitaliteitscoach. Inzicht in mijn eigen, onbewuste gedragspatronen en belemmerende overtuigingen sloeg in als een bom. Ik ben me blijven scholen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en gaan werken als trainer/ coach in het bedrijfsleven op het gebied van leiderschap en vitaliteit.

Bewustwording en meer ruimte voor het voelen maakt mijn leven nog elke dag een stuk leuker en lichter. Dat gun ik iedereen, dus wees welkom.

Waarover kunnen we in gesprek

  • Hoe krijg ik minder last van stress en meer balans in mijn leven?
  • Ik wil meer zingeving ervaren in mijn werk en leven.
  • Hoe kan ik mijn perfectionisme en het gevoel tekort te schieten meer loslaten?
  • Ik wil meer energie en rust in mijn hoofd (minder piekeren).
  • Ik voel me regelmatig onzeker en zou graag meer voor mezelf opkomen.

Eerder werkte ik al voor:

Jeroen/ 2020

Via mijn werkgever ben ik terecht gekomen bij Mind&Health en Karen Frank. Er was direct een klik en ik voelde me meteen enorm op mijn gemak bij haar. Ze luisterde goed en stelde ook de juiste vragen die mij aan het denken zette. Door haar ervaar ik weer meer rust en balans in mijn werk en privéleven. Ik kan het iedereen aanraden, niet alleen als je vast loopt, maar ook om eens echt naar jezelf te kijken en te kijken waar je staat!


Dave / 2019

Karen was de perfecte match qua nuchterheid, humor, maar ook doortastendheid. Heeft me regelmatig geconfronteerd metmezelf. Super coach!