Close

Hoe lef je mentale kracht kan vergroten, door Elke Geraerts

Op 12 juni 2017 vindt onze 29e Masterclass ‘Hoe lef je mentale kracht kan vergroten’ door Elke Geraerts plaats.

Met een mix van wetenschappelijk onderzoek en sprekende voorbeelden uit de praktijk weet Elke Geraerts haar publiek te prikkelen om te kiezen voor meer lef. Wat brengt lef je? Wat voegt het toe aan je leven? Bereik je zonder lef hetgeen je graag wilt bereiken? Of dat nu de top is of iets anders.

Elke ontmaskert de mythe van timemanagement, doorprikt onze eeuwige zoektocht naar een betere work-lifebalans, verklaart hoe empathie kan leiden tot succes en beschrijft hoe leiderschap er in de 21e eeuw zal uitzien.

Het resultaat is een krachtig pleidooi om met meer lef aan het roer te staan van ons eigen leven en voor ons brein die keuzes te maken die ons op lange termijn gelukkiger en succesvoller zullen maken. Zonder lef kan je in deze veranderende tijden niet meer mee. Elke toont waarom en hoe je vaker in de drivers seat kan plaatsnemen en hoe je op een wendbare en duurzame wijze je energie, productiviteit en geluk kan versterken. Elke geeft uitdagingen om zelf je lef te vergroten. Een must-go-to voor iedereen die mentaal sterker wil staan.

Let op:

Onze masterclasses zijn tot onze vreugde steeds gewilder en daardoor vroegtijdig uitverkocht. Ook nu kunnen zich maximaal 40 deelnemers inschrijven. Zorg dat je er tijdig bij bent!

Praktisch:  

  • Wij ontvangen je graag tussen 16.45 en 17.00 uur bij Mind&Health in Naarden (omdat de meeste navigatiesystemen de IJsselmeerweg 100D te Naarden niet kennen, wijzen wij graag op de link www.mindandhealth.nl/routebeschrijving). Rond 18.45 uur wordt er een smakelijke, gezonde maaltijd aangeboden. Het officiële gedeelte is rond 21.00 uur afgelopen.
  • De prijs voor deze masterclass is per deelnemer wederom € 87,50 (excl. btw).
  • Je bent van harte welkom en neem gerust iemand mee! Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar office@mindandhealth.nl This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , onder vermelding van ‘hoe lef je mentale kracht kan vergroten’, je naam en de tenaamstelling (inclusief adresgegevens) van de factuur.

Elke Geraerts is managing partner bij Better Minds at Work dat zich inzet om veerkracht en energie van mensen en organisaties te versterken. Elke is doctor in de psychologie en heeft verschillende academische posities aan de universiteiten van Harvard, St. Andrews, Maastricht en Rotterdam bekleed.

Ze maakte veel indruk met haar bestseller ‘Mentaal Kapitaal’, waarin ze lezers op weg helpt naar een veerkrachtiger brein. In september 2016 verscheen ‘Het Nieuwe Mentaal’, waarin ze nog een stap verder gaat en mensen en bedrijven oproept om meer lef aan de dag te leggen en hoe dat dagelijks te doen. Heel pragmatisch!