Close

Wie zijn wij?

Deze pagina heet ‘Wie zijn wij?’ maar gaat eigenlijk over jou. Jouw kracht, energie en vitaliteit staat bij ons namelijk voorop. Wat voor ons telt, is wat je drijft, wat je rust geeft en waar je gelukkig van wordt.

Het kan zijn dat je jezelf enigszins kwijt bent geraakt. Dat jij degene mist die je was: iemand die energiek is en altijd zin in uitdagingen heeft. Een man of vrouw die oprecht kan genieten van alles en iedereen om zich heen. Of je bent het groepsgevoel en plezier in je team of organisatie kwijt. Je mist de energie en het enthousiasme waarmee altijd werd gewerkt.

Bij Mind&Health kom je de verbeterde versie van jezelf, je team of je organisatie weer tegen. We zijn dit bedrijf begonnen, omdat energie aan anderen geven, onszelf energie geeft. Wij zorgen ervoor dat je niet halverwege de dag al ‘op’ bent, maar je hele werkweek en je momenten thuis energiek blijft. Want mensen, teams en organisaties weer in hun kracht zetten, daar zijn we sterk in. Dat doen we met elkaar, met een bevlogen en betrokken team van circa 50 professionals en coaches (zogenoemde caddy’s). Bij onze aanpak bekijken we je ‘mind’ en ‘health’ in samenhang. Dit doen we multidisciplinair en maximaal wetenschappelijk onderbouwd. We beginnen bij bewustwording en stoppen pas na gedragsverandering. We werken aan groei en blijken in staat om mensen weer enthousiast en energiek te krijgen. Kijk eens naar onze testimonials.

Het doet ons oprecht plezier om bij ons in Naarden altijd weer blije gezichten te zien vertrekken. Mensen, teams en organisaties die weten hoe je voortaan met een volle accu door het leven kunt gaan en elke uitdaging aankunt. Dat is ons recept, en dat allemaal zonder bijwerkingen.