Close

Via purpose naar manifest

Weten hoe je gekomen bent tot waar je nu staat, wie je in essentie bent –vanuit bewustzijn van je ego– en hoe je jouw unieke gave in kunt zetten, dat vormt de basis om jouw unieke purpose te vertalen naar je persoonlijke manifest.

Je persoonlijke manifest helpt je om:

  • Je unieke gave gericht in te kunnen zetten
  • Groot te kunnen denken en hartgedragen keuzes te maken
  • Je zelfbewustzijn te vergroten van hoe je bij kunt en wil dragen aan het grotere geheel.

Binnen Mind&Health is het opstellen van je persoonlijke manifest via jouw unieke purpose beschikbaar voor klanten. Dit wordt binnen het netwerk begeleid Evelien van Es.

Hoe werkt het?

‘Via purpose naar manifest’ wordt ingezet voor klanten die meer scherpte aan willen brengen in hun purpose en vanuit hun unieke toegevoegde waarde de vertaalslag willen maken naar de praktijk. Dit is zowel voor ondernemers alsook professionals in het bedrijfsleven van waarde. De klant wordt een-op-een begeleid door Evelien om vanuit verdieping en introspectie scherpte aan te brengen en de brug te slaan via purpose naar het persoonlijke manifest.

Wat is het voordeel van een persoonlijk manifest in lijn met jouw purpose?

  • Het is een verankering van hoe je jouw purpose de wereld in wilt en kunt zetten
  • Het is een leidraad voor handelen, zowel zakelijk gezien alsook privé
  • Het geeft glashelder weer wie je in de kern bent
  • Het helpt je bij het maken van hartgedragen keuzes
  • Het vergroot je innerlijke veerkracht
  • Het zorgt ervoor dat je met meer focus en bevlogenheid kan werken
  • Professionals kunnen met hun concrete purpose en persoonlijke manifest meer van waarde zijn voor de organisatie en het team

Wat is de investering? (prijzen excl. btw)

De investering voor ‘via purpose naar manifest’ is afhankelijk van jouw vertrekpunt. Indien er al enig voorwerk gedaan is, zal met 3 sessies kunnen worden volstaan. De eerste sessie zal 3 uur duren en de vervolgsessies ca. 2 uur. De overall investering bedraagt daarmee € 1.950,=. Mocht er aansluitend extra verdieping nodig zijn, dan zijn we er graag voor jou. Het is dan mogelijk losse coachsessies te boeken. De investering daarvoor is € 295,=/uur.

Interesse in jouw manifest?

Mocht je benieuwd zijn of ‘via purpose naar manifest’ ook iets voor jou is, laat dit dan weten via info@mindandhealth.nl. Dan nemen we contact met je op om de mogelijkheden met je te verkennen.

Wat onze klanten teruggeven over het manifest

Tamira / 2021
Senior Manager

Op een hele prettige manier heeft Evelien ons vennoten-team geholpen aan een stevige verbinding tussen onze individuele dromen en verlangens en de purpose van onze organisatie.”

Tom / 2021
Project Manager

Evelien is een gepassioneerde en bekwame topcoach en slaagt erin om op een aangename manier de drijfkracht in een ondernemer aan te zwengelen. Ik heb dit aan den lijve ondervonden toen ik deelnam aan haar dagworkshop. Vooral haar oprechte interesse en haar sympathieke stijl zorgen ervoor dat ik graag door haar gecoacht word. Als je met nog meer passie en missiegedreven wilt ondernemen, dan ben je bij Evelien aan het goeie adres”

Roel / 2021
Eigenaar

Evelien komt snel tot de kern, en voelt haarfijn aan wat er speelt. De inzichten die ze in korte tijd heeft gegeven zijn echte “eye-openers”. Ik merk nu al zo’n verschil in mijn denken en handelen. En dit allemaal vanuit zijn wie je werkelijk bent! Zeer waardevol voor ondernemers die de volgende stap willen maken! Ik kan Evelien van harte aanbevelen!