Close

uitnodiging-energielevelcheck-algemeen

Uitnodiging

Energielevel-check en online vitaliteitsgesprek van 30 minuten

Hartelijk welkom bij Mind&Health. Via jouw werkgever heb jij deze uitnodiging voor de energielevel-check en het online vitaliteitsgesprek van 30 minuten ontvangen. Wij nemen je graag mee en informeren je hieronder over wat je kunt verwachten. 

Tijdens deze pandemie waarin ook de mensen in jouw bedrijf genoodzaakt zijn om (deels) thuis te werken, is het vraagstuk rondom jouw fysieke en mentale vitaliteit belangrijker dan ooit. Iedereen ervaart deze tijd namelijk anders.

Wij geloven als Mind&Health steeds sterker in de ongelofelijke kracht van ‘de vitale medewerker’. Het wordt ons iedere dag duidelijker wat hiervan de waarde is. En dat je dit bereikt door laagdrempelige acties. De kracht van het kleine…

Jouw werkgever deelt deze visie en gunt jou een moment van persoonlijke aandacht waardoor je inzicht krijgt in jouw vitaliteit en de punten waar er nog winst te behalen valt.

Om deze reden biedt jouw werkgever je de energielevel-check in combinatie met een online vitaliteitsgesprek van 30 minuten aan.

Het resultaat voor jou als medewerker:

 • een nulmeting
 • daardoor bewustwording
 • praktische tips en
 • belangrijke inzichten om daarmee een eerste stap te zetten naar meer integrale vitaliteit, veerkracht, belastbaarheid…

Uiteraard zijn de uitkomsten vertrouwelijk en worden deze alleen met jou persoonlijk besproken. Mind&Health haalt de collectieve rode draden eruit en adviseert jouw organisatie over wat er speelt. Geanonimiseerd natuurlijk! Deze uitkomst wordt vervolgens in het strategisch plan resp. in het HR-beleid geïntegreerd. Zo wordt het een logisch en zich versterkend geheel en geen losse en/of tijdelijke component.

Hieronder vind je alle informatie op een rij…

Wat kun je verwachten?

 • energielevel-check (= een vragenlijst; invultijd 5 à 6 minuten)
 • jouw persoonlijk energiedashboard als uitkomst
 • online coachingsgesprek van 30 minuten
 • e-book met concrete, praktische tips en handvatten voor meer vitaliteit

Wat is de energielevel-check?

Tijdens de energielevel-check beantwoord je 30 vragen over de 10 energizers in je leven:

Energizers

Op basis van de 10 energizers laten wij je stap voor stap zien hoe je deze in balans kunt brengen en houden. Deze energizers zijn factoren waar ook jij energie van krijgt, mits je je bewust bent van de werking, de juiste persoonlijke kennis hieromtrent hebt en deze in je leven integreert. Alle energizers staan met elkaar in verband en hebben invloed op elkaar. Zodra je met één energizer begint heeft dat een positief effect op de andere negen en zo op je hele leven.  Op die manier groeit de vitaliteit en ben je klaar om weer vol energie, focus en plezier wensen en ambities waar te maken. Dat is de wereld van Mind&Health. En in die wereld draait het om jou.

Na het invullen van de energielevel-check ontvang je jouw persoonlijk energiedashboard per mail. Deze wordt tijdens het coachingsgesprek met jou besproken. In de mail vind je tevens een link om het gesprek zelf in te plannen met een van onze coaches.

Wat komt er aan bod in het online vitaliteitsgesprek?

Het online vitaliteitsgesprek van 30 minuten is een moment van bewustwording samen met één van onze betrokken coaches. Het staat helemaal in het teken van jouw vitaliteit en energie, is praktisch en pragmatisch en opgebouwd aan de hand van het (wetenschappelijk onderbouwde) energiedashboard.

Enkele vragen die aan de orde kunnen gaan komen:

 • Wat heeft jouw aandacht of zou aandacht mogen hebben?
 • Wat springt er voor jou uit? 
 • Als je het voor het zeggen hebt en er geen beperkingen zijn, wat zou er dan voor je gaan veranderen? 
 • Waar wil jij in dit gesprek aandacht aan geven en je op richten?
 • Waar ga je vanaf vandaag mee starten en/of stoppen?

Mocht je aan de hand van bovenstaande informatie nog vragen hebben, laat het dan weten via 035-7440303 of office@mindandhealth.nl

2021 – van #covid naar #gofit!