Close

Angela Dol – Natuurgeneeskundige en vitaliteitscoach

Angela Dol

Mind&Health is een organisatie met een missie en visie die goed bij mij past. Beiden kijken we breed naar mogelijkheden en oplossingen waardoor ruimte ontstaat in het persoonlijke veld. En dat geeft perspectief. Niet alleen voor jezelf maar voor alles om je heen.

Merk je dat je behoefte aan acties en energielevel niet meer op elkaar afgestemd lijken te zijn? Heb je het idee dat je anders in het leven en/of werk wilt staan maar weet je niet precies hoe je dat aanpakt?

Dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Wat kan je van mij verwachten in contact met jou?

De volgende kernbegrippen geven je alvast een indruk: Helder en verrassend inzicht, betrokkenheid en invoelend. Ik lees tussen de regels door en geef dit aan je terug waardoor er andere openingen ontstaan.

Door mijn breed georiënteerde scholing en achtergrond kan ik vragen, problemen of klachten integraal behandelen. Je kunt rekenen op mijn onverdeelde aandacht en inzet om jou op eigen kracht verder te laten vliegen.

Heb je een vraag aan mij, of wil je een afspraak maken?

Wie ben ik? Angela Dol, natuurgeneeskundige en vitaliteitscoach

Na jarenlang gewerkt te hebben in de zakelijke dienstverlening heb ik 20 jaar geleden mijn
jeugddroom waargemaakt. Al jong wilde ik bijdragen aan persoonlijke ontwikkeling en delen van
kennis maar daar waren destijds geen mogelijkheden voor. Op 32 jarige leeftijd werd ik weduwe en bleef achter met 2 peuters. Achteraf bleek dat deze gebeurtenis de aanzet van een grote omslag in mijn leven is geweest. Ik bewandelde nieuwe paden. De HBO-studie Natuurgeneeskunde en opleiding tot Astroloog alsmede mijn (levens)ervaring bleken een goede basis om vorm te geven aan mijn droom. Sindsdien begeleid ik ZZP-ers, werknemers en particulieren met persoonlijke, zakelijke en medische vragen of problemen.

Daarnaast heb ik me verdiept in tinnitus en de behandelingsmogelijkheden daarvan. Ik begeleid mensen met tinnitus en geef via de BivT training aan de beroepsgroep.

Waarover kunnen we met elkaar in gesprek gaan

  • SOLK gerelateerde problemen (Somatische Onvoldoende verklaarde Lichamelijke Klachten)
  • Tinnitus
  • Altijd “AAN” staan en jezelf “UIT” willen zetten
  • Begrijpen waarom je dingen doet zoals je ze doet
  • Innerlijk leiderschap. Balans tussen hoofd, hart en lichaam

Eerder werkte ik in opdracht van Mind&Health al voor:

Rachel / 2019
Consultant

“De consulten van Angela helpen mij m’n richting weer scherp te stellen. Het brengt me inzicht en frisse moed. “

Karin / 2020
Financieel directeur

De kracht van Angela is dat ze oog en oor heeft voor wie jij bent als mens en hoe je op dat moment in je vel zit. In dat licht bespreekt ze samen met je hoe je een bepaalde disbalans kunt opheffen. Dat doet ze door je simpele (voeding)tips of een behandeling te geven, die verrassend effectief zijn voor lijf én geest!”