Close

Carlijn Schornagel – Loopbaancoach en Coach Persoonlijk Leiderschap

Carlijn Schornagel

Als loopbaancoach en coach persoonlijk leiderschap werk ik graag voor Mind&Health omdat ik geloof in de integrale aanpak die gebaseerd is op 10 verschillende energizers en omdat ik energie krijg van alle mensen die zo passievol vanuit hun eigen specialisme aan Mind&Health verbonden zijn.

Wat mag je van mij verwachten in contact met jou?

Ik heb een persoonlijke en betrokken benadering. Samen met jou ga ik op zoek naar hoe jij de volgende stap kunt maken op de door jouzelf aangegeven thema’s.

Heb je een vraag aan mij, of wil je een afspraak maken?

Met welke vragen kun je bij mij terecht:

  • Hoe krijg ik (weer) meer energie in mijn werk?
  • Hoe vind ik de baan die bij me past?
  • Hoe krijg ik een betere balans tussen werk & privé?
  • Hoe kan ik meer uit mezelf halen?
  • Hoe zorg ik dat ik wendbaar word of blijf in een steeds sneller veranderende omgeving?

Wie ben ik? Carlijn Schornagel, loopbaancoach en coach persoonlijk leiderschap

Ik werk graag aan thema’s als loopbaan, talent- en leiderschapsontwikkeling. Ik geloof erin dat als je werkt vanuit je eigen kern en drijfveren, je met kracht, energie en plezier zult werken. Dit gun ik iedereen! In de afgelopen 20 jaar heb ik vanuit verschillende HR-rollen op organisatie, team en individueel niveau aan dit thema invulling gegeven. Sinds een aantal jaar combineer ik interim HR-rollen met coachen en lesgeven op het gebied van persoonlijk leiderschap en loopbaancoaching. 

Ik ben altijd op zoek naar de essentie, een goede luisteraar, houd ervan om een ander te laten schitteren, ben pragmatisch, doelgericht en (organisatie) sensitief. Het geeft mij een kick als er in een coach-gesprek nieuwe inzichten ontstaan waardoor de coachee met energie naar de thema’s kan kijken waar eerder energielekken op zaten. Als ik niet werk, breng ik graag de tijd door met mijn man, kinderen (3), familie & vrienden of met onze hond. Ik houd van gezellige etentjes, weekendjes weg, lange wandelingen en buiten zijn

Waarover kunnen we met elkaar in gesprek gaan?

  • Persoonlijk leiderschap
  • Werkgerelateerde thema’s (loopbaan, outplacement, wat zijn mijn talenten, samenwerken)
  • Balans werk & privé

Eerder werkte ik in opdracht voor Mind&Health al voor:

Erik / 2020
Financial Controller

“Goed en leuk om zo’n traject eens mee te maken. Het is een proces dat nog lang niet klaar is. Wel hebben we dit samen in gang gezet. Het werkte ook fijn als stok achter de deur. En ik ga er ook zeker mee door.”

Stefan / 2019
Projectmanager

“Ik ben tevreden met hoe de gesprekken zijn gegaan. Verrassend hoe een gesprek soms verliep en ik andere invalshoeken kreeg. Inzicht in verbanden tussen bepaalde gedragingen en uitkomsten die ik steeds meer ga herkennen bij mezelf. “