Close

Niek van Halteren -leiderschapsfacilitator en vitaliteitscoach

Het ontdekken van mijn volledige potentieel is voor mij een enorm avontuur. In de drang om écht ontdekken waar het vuur van gaat branden onderzoek ik mijn fysieke, mentale, emotionele en spirituele kant. Want echte transformatie lukt alleen als je oude patronen durft los te laten. Ik geloof dat wij een grote kracht aan het verliezen zijn door onze comfortabele, geplande, ​veelal zittende leefstijl. Als mensen zijn wij echter gemaakt om mee te bewegen met de seizoenen, met de grillen van de natuur. Ik daag jou uit om deze contrasten weer op te zoeken door te experimenteren. Dit geeft inzicht in jouw eigen gedrag en helpt om het optimale uit jezelf te halen. Het aangaan van avonturen zorgt voor het gevoel dat je leeft! 

Start jij vandaag nog een experiment?

Welke vragen houden JOU op dit moment bezig?

 • Als je jouw gevoel écht zou volgen, welk avontuur zou je dan vandaag starten?
 • Hoe houd ik balans tussen mijn prestatiegerichtheid en behoefte aan rust en ontspanning? 
 • Hoe haal ik het maximale uit mijzelf zonder een energielek te hebben?
 • Welke tools kan ik gebruiken om mijn potentieel volledig te benutten? 

Wat mag je van mij verwachten in contact met jou?

 • Energieke en inspirerende wijze van coaching
 • Altijd een uitnodiging tot het doen van zelf-experimenten
 • Kritisch, doorvragend tot de essentie is bereikt

Wie ben ik? Niek van Halteren, leiderschapsfacilitator en vitaliteitscoach

Na een carrière in de financiële dienstverlening, van trainee tot directeur, besefte ik mij dat succes behalen slechts leidt tot kortstondig geluk. Toch was doelen halen mijn specialiteit geworden. Zelf in de reis van Zwolle naar Kaapstad in een oude oldtimer, lukte het maar lastig om van de reis te genieten. Ik besloot om het roer om te gooien een succesvol te worden in het vinden van geluk. Ik stopte met mijn baan en richtte mij op de zoektocht naar mijn onbenutte potentieel. Na heel veel experimenteren, frustratie en mooie inzichten ben ik mijzelf veel beter gaan begrijpen. En dit is precies wat ik anderen ook wil bieden. Begeleiding in het avontuur wat zelfontdekking heet.  

Start jij vandaag nog een experiment?

Waarover kunnen we met elkaar in gesprek gaan

 • Hoe vind ik mijn droombaan?
 • Welke experimenten kan ik doen om fitter te worden?
 • Welke tools kan ik gebruiken om mijn potentieel te benutten?
 • Hoe gebruik ik ademhaling om te presteren of juist te ontspannen?

Heb je een vraag aan mij, of wil je een afspraak maken?

Eerder werkte ik in opdracht van Mind&Health al voor:

Dave / 2020
Software Engineer

“Niek made me aware of what I can do to improve my immune system and general state of energy, very helpful.”

Joris / 2019
Projectcoördinator

“Niek heeft mij gedurende een half jaar gecoacht op het gebied van persoonlijk leiderschap. Ik heb Niek leren kennen als een inspirerend persoon met ontzettend veel (mensen)kennis. Hij weet precies welke vragen hij moet stellen om tot de kern te komen en weet daardoor zaken goed te doorgronden. Niek heeft mij weten te challengen en gaf mij daarbij concrete tips en oefeningen mee waar ik echt daadwerkelijk iets aan heb. Hij voelt feilloos aan wat er nodig is tijdens een sessie en weet je te motiveren om dieper na te denken dan de oppervlakte.”

Sonja / 2020
Head Human Resources

“Ik heb de gesprekken als zeer open en prettig ervaren. Niek heeft mij op een juist spoor gezet. Aan de hand van mijn dagelijkse bezigheden laten inzien dat mijn houding op de lange termijn niet vol te houden is. Hij gaf mij handvaten om dit om te zetten hoe ik het anders kan aanpakken. De lat hoeft niet altijd zo hoog te liggen. Het is aan mij, om dit spoor te blijven volgen. Ik mag ook wel eens milder zijn voor mezelf, alleen ik heb die regie in handen. Luisteren naar je lichaam is noodzakelijk voor een goede balans. Kleine stappen vooruit zijn op de lange termijn grote sprongen. Ik mag dus trots zijn op vooruitgang😊 al zijn dit soms kleine stapjes.”