Close

Hoe houd je je medewerkers vitaal, energiek en gezond?

Online vitaliteitsgesprekken; inzicht in 30 minuten

In de huidige tijd waarin bedrijven genoodzaakt zijn om thuis te werken is het vraagstuk rondom de vitaliteit van medewerkers belangrijker dan ooit. Het is lastig in te schatten hoe medewerkers in hun vel zitten nu iedereen thuis werkt. Als werkgever zoek je naar mogelijkheden om je mensen te ondersteunen bij een goede werk-privébalans en een gezonde leefstijl.

Wij geloven steeds sterker in de ongelofelijke kracht van ‘de vitale medewerker’. Het wordt ons iedere dag duidelijker wat hiervan de waarde is. En dat je dit bereikt door juist laagdrempelig te interveniëren. De kracht van het kleine…

Om deze reden bieden wij onze energielevel-check in combinatie met een online vitaliteitsgesprek van
30 minuten aan voor teams en organisaties.

Wat kunnen je medewerkers verwachten?

  • energielevel-check (= een vragenlijst; invultijd 5 à 6 minuten)
  • een persoonlijk energiedashboard als uitkomst
  • online coachingsgesprek van 30 minuten
  • E-book met concrete, praktische tips en handvatten voor meer vitaliteit

Uiteraard zijn de uitkomsten vertrouwelijk en worden alleen met de medewerker persoonlijk besproken. Echter, Mind&Health haalt de rode draden eruit en adviseert jouw organisatie over wat er speelt. Deze uitkomst kan vervolgens in het strategisch plan resp. in het HR-beleid worden geïntegreerd. Zo wordt het een logisch en zich versterkend geheel en geen losse component.

Wat is de energielevel-check?

Tijdens de energielevel-check beantwoord je 30 vragen over de 10 energizers in je leven:

Energizers

Op basis van de 10 energizers laten wij jou stap voor stap zien hoe je deze in balans kunt brengen en houden. Deze energizers zijn factoren waar ook jij energie van krijgt, mits jij je bewust bent van de werking, jij de juiste persoonlijke kennis hieromtrent hebt en deze in je leven integreert. Alle energizers staan met elkaar in verband en hebben invloed op elkaar. Zodra je met één energizer begint heeft dat een positief effect op de andere negen en zo op je hele leven.  Op die manier groeit je vitaliteit en ben je klaar om weer vol energie, focus en plezier je wensen en ambities waar te maken. Dat is de wereld van Mind&Health. En in die wereld draait het om jou.

Uit de energielevel-check volgt het persoonlijk energiedashboard die tijdens het vitaliteitsgesprek geanalyseerd wordt.

Wat komt er aan bod in het online vitaliteitsgesprek?

Het online vitaliteitsgesprek van 30 minuten is een moment van bewustwording samen met één van onze professionele coaches. Het staat helemaal in het teken van jouw vitaliteit en energie, is praktisch en pragmatisch en opgebouwd aan de hand van het (wetenschappelijk onderbouwde) energiedashboard.

Wat heeft jouw aandacht of zou aandacht mogen hebben? Wat springt er voor jou uit? Als je het voor het kiezen had en er geen beperkingen zijn, wat zou er dan voor je mogen veranderen? Waar gaan we dus in dit gesprek aandacht aan geven en ons op richten? Wat ga je vanaf vandaag meer doen en/of laten?

Het resultaat: een nulmeting, daardoor bewustwording, praktische tips en eerste inzichten om daarmee een eerste stap te zetten naar meer vitaliteit, veerkracht, belastbaarheid…

Ben je als organisatie geïnteresseerd in online vitaliteitsgesprekken? Laat hier je gegevens achter.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.