Close

Sandra Timmerman – Expert in essentiële oliën en vitaliteitscoach

Sandra Timmerman

Mind&Health is een organisatie met een missie en visie die goed bij mij past. Zelf heb ik een grote passie voor bewust leiderschap.

Daarnaast ben ik altijd nauw gevonden geweest met de natuur, de natuur heeft alles in zich om balans te ondersteunen. Ik leef en werk met de meerwaarde van essentiële oliën.

Wil je hier meer over weten? Dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Wat kan je van mij verwachten in contact met jou?

In het contact met jou ben ik als een spiegel en inspiratiebron voor transformatie op jouw levenspad. Ik zie elke uitdaging of klacht als een uiting van het lichaam. Je lichaam geeft je signalen dat er iets speelt.

Samen met jou kijk ik naar deze signalen en nodig ik je uit om in beweging te komen en zo deze klachten te verhelpen.

Alles wat ik heb mogen opdoen aan ervaringen en kennis kan ik gebruiken in het begeleiden van jou in jouw persoonlijke uitdagingen.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Het nastreven van je dromen
  • Het creëren van onafhankelijkheid
  • Persoonlijk of financieel advies
  • Het gebruiken en inzetten van essentiële oliën

Heb je een vraag aan mij, of wil je een afspraak maken?

Wie ben ik? Sandra Timmerman, expert in essentiële oliën en vitaliteitscoach

Rond mijn 30ste stelde ik mijzelf de vragen “Wie ben ik?”, “Waarom doe ik de dingen zoals ik ze doe?” en “Waarom kan ik keuzes maken op de manier dat ik dat doe?”. Hier wist ik niet direct een antwoord op en ik ben op zoek gegaan. Ik volgde veel opleidingen, workshops, seminars en lezingen en heb zo heel veel kennis opgedaan.

Mijn echte missie is ontstaan in 2010. Het gevoel dat ik iedereen gunde wat ik zelf had doorlopen op het gebied van persoonlijk ontwikkeling was zeer sterk. Mijn missie om handvatten te geven aan iedereen die aan de slag wilde mer persoonlijke ontwikkeling was geboren. Dat wat ik had mogen inzien en leren wilde ik graag verder vertellen. Ik startte mijn praktijk in die tijd en ontmoette ook Peter Kuijper.

Eerder werkte ik in opdracht van Mind&Health al voor:

Rachel / 2019
Consultant

“De consulten van Sandra helpen mij m’n richting weer scherp te stellen. Het brengt me inzicht en frisse moed. “

Pieter/ 2020
Directeur

De kracht van Sandra is dat ze oog en oor heeft voor wie jij bent als mens en hoe je op dat moment in je vel zit. In dat licht bespreekt ze samen met je hoe je een bepaalde disbalans kunt opheffen. Dat doet ze door je simpele tips of een bepaalde olie aan te reiken, die verrassend effectief zijn voor lijf én geest!”