Close

Evelien van Es – sparringpartner, spreker en auteur

Evelien van Es sparringpartner, spreker en auteur vierkant

Als sparringpartner, spreker en auteur is het mijn passie en levenswerk om mens en organisatie te transformeren.

Met wie werk ik?

Veel mensen hebben hinder van een knagend en onrustig gevoel van binnen en vragen zich af: ‘Wat wil ik nou eigenlijk echt?’ of ‘Wat is mijn volgende stap?’ Als spreker en sparringpartner inspireer en begeleid ik individuen – zowel senior-managers als ondernemers – en teams die vastlopen om hun purpose en unieke toegevoegde waarde te ontdekken en te gebruiken in hun dagelijkse praktijk. Het gaat immers om het manifesteren van wie je in essentie bent. Ik doe dat door mijn klanten te helpen verdieping aan te brengen en van binnenuit helderheid te creëren, met als resultaat een unieke en duidelijke purpose en een persoonlijk manifest.

Wat kun je van mij verwachten?

Als sparringpartner ben ik strategisch en analytisch sterk, ik overzie het grotere geheel en denk stappen vooruit. Ik voel razendsnel aan waar het bij mijn gesprekspartner in de kern om gaat en help om uit chaos helderheid te creëren. Ik ben interpersoonlijk sensitief en in combinatie met mijn communicatieve inborst help ik mijn klanten om zaken concreet te maken en te benoemen. Ik deins er niet voor terug om liefdevol te spiegelen waardoor mijn klanten doorbraken creëren die blijvende impact hebben.

Onderwerpen:

  • Authentiek leiderschap
  • Purpose
  • Purpose-gedreven teams en organisaties
  • Communicatie en samenwerking
  • Manifesteren
  • Persoonlijke manifest

Wil je meer weten of vrijblijvend kennismaken?

Ik ben in te zetten als spreker voor groepen en daarnaast werk ik met teams en exclusief een-op-een. Ik werk zowel in het Nederlands alsook in het Engels. Meer informatie en achtergrond via mijn Linkedin profiel.

Wil je vrijblijvend kennismaken?

Wil jij weten hoe je gekomen bent tot waar je nu staat?

En wil je weten wie je in essentie bent? Vanuit bewustzijn van je ego, en hoe je jouw unieke gave in kunt zetten? Dat vormt de basis om jouw unieke purpose te vertalen naar je persoonlijke manifest.

Boek

Auteur van Wees Onverbiddelijk Jezelf en Be Relentlessly Yourself.

Wat onze klanten teruggeven over het manifest

Tamira / 2021
Senior Manager

Op een hele prettige manier heeft Evelien ons vennoten-team geholpen aan een stevige verbinding tussen onze individuele dromen en verlangens en de purpose van onze organisatie.”

Tom / 2021
Project Manager

Evelien is een gepassioneerde en bekwame topcoach en slaagt erin om op een aangename manier de drijfkracht in een ondernemer aan te zwengelen. Ik heb dit aan den lijve ondervonden toen ik deelnam aan haar dagworkshop. Vooral haar oprechte interesse en haar sympathieke stijl zorgen ervoor dat ik graag door haar gecoacht word. Als je met nog meer passie en missiegedreven wilt ondernemen, dan ben je bij Evelien aan het goeie adres”

Roel / 2021
Eigenaar

Evelien komt snel tot de kern, en voelt haarfijn aan wat er speelt. De inzichten die ze in korte tijd heeft gegeven zijn echte “eye-openers”. Ik merk nu al zo’n verschil in mijn denken en handelen. En dit allemaal vanuit zijn wie je werkelijk bent! Zeer waardevol voor ondernemers die de volgende stap willen maken! Ik kan Evelien van harte aanbevelen!