Close

Energielevel-check via Nick Stöpler

Wil jij weten wat jouw energielevel op dit moment is? En aansluitend ervaren hoe je deze direct kunt verbeteren?

Doe dan nu de energielevel-check.

De uitslag bespreken we gratis en vrijblijvend met je in een persoonlijk gesprek van 10 minuten. Jij mag kiezen of we dat via de telefoon of video-bellend doen.

In mei 2018 is de nieuwe privacywetgeving (Algemene Verordening Gegevensbescherming) in werking getreden. Mind&Health voldoet aan de nieuwe scherpe regelgeving voor privacy en veiligheidswaarborging. Zodoende zal er zorgvuldig en vertrouwelijk met persoonlijke gegevens worden omgegaan.

Veel gestelde vragen

 • Hoelang duurt deze test?
  Het invullen van deze test duurt 5 á 6 minuten
 • Wat vertelt de uitslag mij?
  Na het invullen ontvang je je personal YOUniverse. Dat is jouw actuele blauwdruk hoe de fysieke en mentale energiebalans er bij jou voorstaat. Waarin blink je al uit en waar is wellicht nog extra potentie aan te boren?
 • Wat gebeurt er met mijn gegevens?
  We gebruiken je gegevens uitsluitend om jouw uitslag naar je toe te sturen.
 • Ik krijg een foutmelding, wat is er aan de hand?
  Het kan zijn dat er een of meerdere antwoorden niet goed zijn gepakt. Deze worden met lichtrood aangegeven. Controleer alsjeblieft nog een keer de lijst om te zien waar je nog een antwoord dient te geven.

..

“Zij weten tot in detail wat er voor nodig is om het begrip: ‘Vitaliteit’ deskundig in de beleving te krijgen van medewerkers en leidinggevenden.”
Albert Sonnevelt – psycholoog en directeur Sonnevelt Opleidingen

..

“Samen met Mind&Health hadden we een boeiend vitaliteitsprogramma samengesteld. De reacties na afloop waren alleen maar positief en dat is best uitzonderlijk kan ik wel zeggen. De deelname was hoog, maar liefst 75%. Peter en zijn team hebben er alles aan gedaan om het programma zo soepel mogelijk te laten verlopen, zodat we er geen omkijken naar hadden, niets was te gek. Grote mate van service.”
Jacqueline Huisman – senior HR adviseur Scildon (voorheen Legal & General)