Close

Energielevel-check Deliveroo

Deliveroo Logo

De volgende vragen gaan over de 10 energizers in je leven. Dit zijn de factoren waar ook jij energie van krijgt, mits jij de juiste persoonlijke kennis daaromtrent hebt en deze in je leven integreert.

Geef het antwoord wat spontaan in je opkomt, zonder lang na te denken.

Step 1 of 10

  • Wie ben jij?

  • Energizer Slaap

 

In mei 2018 is de nieuwe privacywetgeving (Algemene Verordening Gegevensbescherming) in werking getreden. Mind&Health voldoet aan de nieuwe scherpe regelgeving voor privacy en veiligheidswaarborging. Zodoende zal er zorgvuldig en vertrouwelijk met persoonlijke gegevens worden omgegaan.

  • Ik krijg een foutmelding, wat is er aan de hand?
    Het kan zijn dat er een of meerdere antwoorden niet goed zijn gepakt. Deze worden met lichtrood aangegeven. Controleer alsjeblieft nog een keer de lijst om te zien waar je nog een antwoord dient te geven.

..

“Sinds kort gebruik ik de personal YOUniverse bij mijn gesprekken met medewerkers. Op basis van het energieplan zijn de gesprekken veel dieper dan mijn bila’s die ik normaal gesproken heb. Ook omdat ik een vrij introverte doelgroep (namelijk IT-developers) heb werkt dit uitstekend als communicatiemiddel. Sterker nog, wat mij betreft herhalen we dit eind van het jaar.”
Bas Rapati – Executive Director Digital & Innovation / Program Manager Digital Transformation

“Zij weten tot in detail wat er voor nodig is om het begrip: ‘Vitaliteit’ deskundig in de beleving te krijgen van medewerkers en leidinggevenden.”
Albert Sonnevelt – psycholoog en oprichter Sonnevelt Opleidingen

..

“Samen met Mind&Health hadden we een boeiend vitaliteitsprogramma samengesteld. De reacties na afloop waren alleen maar positief en dat is best uitzonderlijk kan ik wel zeggen. De deelname was hoog, maar liefst 75%. Peter en zijn team hebben er alles aan gedaan om het programma zo soepel mogelijk te laten verlopen, zodat we er geen omkijken naar hadden, niets was te gek. Grote mate van service.”
Jacqueline Huisman – senior HR adviseur Scildon (voorheen Legal & General)