Close

Niek van Halteren

Hi, wat leuk dat je me gevonden hebt.

Vitaliteit is de basis waarop je jouw leven bouwt. Mind&Health heeft een fantastische methode die je helpt om vitaal te worden. Ook het netwerk met experts van verschillende onderdelen van vitaliteit maakt Mind&Health uniek.

Welke vragen houden JOU op dit moment bezig?

 • Hoe houd ik balans tussen mijn prestatiegerichtheid en behoefte aan rust en ontspanning? 
 • Hoe haal ik het maximale uit mijzelf zonder een energielek te hebben?
 • Welke tools kan ik gebruiken om mijn potentieel volledig te benutten? 

Wat mag je van mij verwachten in contact met jou?

 • Energieke en inspirerende wijze van coaching
 • Altijd een uitnodiging tot het doen van zelf-experimenten
 • Kritisch, doorvragend tot de essentie is bereikt

Heb je een vraag aan mij, of wil je een afspraak maken?

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

We gebruiken je gegevens enkel en alleen om contact met je op te nemen omtrent je vraag.

Wie ben ik, Niek van Halteren, experimenteur, anders denker en leiderschapsfacilitator

Ik geloof dat wij een grote kracht aan het verliezen zijn door onze comfortabele, geplande, veelal zittende leefstijl. En dat terwijl wij als mensen gemaakt zijn om mee te bewegen met de seizoenen, met de grillen van de natuur. Ik daag je uit om deze contrasten weer op te zoeken. Dit brengt je inzicht in jouw eigen gedrag en helpt om het optimale uit jezelf te halen.

Start jij vandaag nog een experiment?

Waarover kunnen we met elkaar in gesprek gaan

 • Hoe vind ik mijn droombaan?
 • Welke experimenten kan ik doen om fitter te worden?
 • Welke tools kan ik gebruiken om mijn potentieel te benutten?
 • Hoe gebruik ik ademhaling om te presteren of juist te ontspannen?

Wil jij weten wat jouw energielevel op dit moment is? En aansluitend ervaren hoe je deze direct kunt verbeteren? Ontdek binnen 5 minuten jouw energielevel en doe de energielevel-check.

.

Eerder werkte ik in opdracht van Mind&Health al voor:

Dave / 2020

“Niek made me aware of what I can do to improve my immune system and general state of energy, very helpful.”

Joris/ 2019

“Niek heeft mij gedurende een half jaar gecoacht op het gebied van persoonlijk leiderschap. Ik heb Niek leren kennen als een inspirerend persoon met ontzettend veel (mensen)kennis. Hij weet precies welke vragen hij moet stellen om tot de kern te komen en weet daardoor zaken goed te doorgronden. Niek heeft mij weten te challengen en gaf mij daarbij concrete tips en oefeningen mee waar ik echt daadwerkelijk iets aan heb. Hij voelt feilloos aan wat er nodig is tijdens een sessie en weet je te motiveren om dieper na te denken dan de oppervlakte.”

Sonja/ 2020

“Ik heb de gesprekken als zeer open en prettig ervaren. Niek heeft mij op een juist spoor gezet. Aan de hand van mijn dagelijkse bezigheden laten inzien dat mijn houding op de lange termijn niet vol te houden is. Hij gaf mij handvaten om dit om te zetten hoe ik het anders kan aanpakken. De lat hoeft niet altijd zo hoog te liggen. Het is aan mij, om dit spoor te blijven volgen. Ik mag ook wel eens milder zijn voor mezelf, alleen ik heb die regie in handen. Luisteren naar je lichaam is noodzakelijk voor een goede balans. Kleine stappen vooruit zijn op de lange termijn grote sprongen. Ik mag dus trots zijn op vooruitgang😊 al zijn dit soms kleine stapjes.”