Close

Nick Stöpler

Nick Stöpler

Vitaliteitscoach

Iets over mij

Als voormalig professioneel baanwielrenner, heb ik een levende nieuwsgierigheid overgehouden voor algehele gezondheid, leefstijl, energie en prestatie. Dit gebruik ik nu als coach om samen met klanten vraagstukken aan te pakken voor meer energie en levensplezier. Door de jaren heen heb ik met veel betrokkenheid klanten met verschillende wensen en knelpunten geholpen. Je mag van mij verwachten dat de benadering enerzijds persoonlijk en betrokken is, en anderzijds praktisch en luchtig. Ik ben breed opgeleid met academische studies bedrijfskunde en psychologie. Vanuit mijn sport achtergrond, ben ik regelmatig als analist te horen op radio en tv, voornamelijk als verslaggever voor Eurosport.

Voorbeelden van thema’s waarover we met elkaar in gesprek kunnen gaan

  • het maken van keuzes in privé-en of werkleven
  • de rol van ontspanning en stress in je leven
  • je slaap- en leefritme eens goed onder de loep nemen
  • gezonde gewoonten en leefstijl
  • waar in algemene zin meer energie te behalen is

Heb je een vraag, of wil je een afspraak maken?

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

We gebruiken je gegevens enkel en alleen om contact met je op te nemen omtrent je vraag.

Wil jij weten wat jouw energielevel op dit moment is? En aansluitend ervaren hoe je deze direct kunt verbeteren? Ontdek binnen 5 minuten jouw energielevel en doe de energielevel-check.

Eerder werkte ik in opdracht van Mind&Health al voor:

Annelies / 2019

“Fijne, open en prettige begeleiding met contacten op momenten die op mij afgestemd waren. Begeleiding gekregen op een manier die voor mij goed werkt, met tips die voor mij goed werken en waar ik zeker mee verder wil/kan!”

Sybren / 2019

“Fijne begeleiding- gericht op verbetering, zowel praktisch als ook meer theoretisch”

Coos / 2020

“Nick is erg professioneel en tegelijkertijd toont hij persoonlijke betrokkenheid.