Close

‘Succes anno 2018’ door Albert Heemeijer

Onze 33e masterclass ‘Succes anno 2018’ door Albert Heemeijer vindt plaats op 29 januari 2018.

Locatie:                           Mind&Health, IJsselmeerweg 100D Naarden

Datum en tijd:               29 januari van 17:00 – 21:00 uur

Willen jullie het geheim van succes weten? The X-factor, ‘The holy grail’? Er bestaan zeker geen ‘Quick Fixes’. Wel heb ik een verhaal dat meer dan een tipje van de sluier kan oplichten en je bevlogen gaat maken. In de toekomst zullen veranderingen (nog) sneller gaan. Dan kun je steeds minder vaak gebruik maken van de ervaring en kennis van jezelf en anderen!
Simpelweg omdat er nog geen “Best Practice” voor is!

Wat ik jou in deze masterclass zou willen meegeven? Een duurzame onveranderlijk innerlijke richtingaanwijzer en een andere manier van kijken (Ultra 3D), om nieuwe uitdagingen het hoofd en hart te bieden. Want wat heb je aan een pasklare route, als het doel en de weg steeds wijzigen?

Kortom: succes is geen eindbestemming, maar een continue avontuurlijke reis en met een goed kompas is dat veel aangenamer…

Albert Heemeijer is computerprogrammeur, verpleegkundige, filiaalhouder van twee computerwinkels, 12 jaar Logopedist in Duitsland, Dyslexiespecialist, Communicatietrainer en opleider bij Core Quality International- Daniel Ofman. Hier is hij verantwoordelijk voor het onderwijstoepassingen van het Kernkwadrant in Nederland, België en de commerciële trainingen in alle Duitstalige landen. Ook is hij co-auteur van het boek ‘Zoenen met Rommel’ (samen met Taco Oosterkamp), het boek ‘Mission 9 – Het geheim van het kernkwadrant’ (ook in het Duits uitgegeven) en ’het grote Kernkwaliteitenspel’  (samen met Daniel Ofman). Albert is nu steeds dichter bij zijn kern als spreker, trainer en allround creatieve man.